Дерматолошки интервенции

класични и ласерски

  • Отстранување на израстоци со радиобранови, криотерапија и co2 ласер
  • Лекување на карбункули,абсцеси,атероми,цисти
  • Враснат нокт,онихогрипоза и други ноктени деформитети
  • Третман на хронични рани(улкуси,гангрени)
  • Третман на клавуси,калуси и хиперкератози на стапало